VG debatt - inlägg sedan 3/3 kl 0.00


Bertil Lindh, Trollhättan - söndag 3 mars 2024 kl 9.00
Hoppas ni såg Västnytt på TV i fredags. De tog upp de gulsvartas supporters uppträdande vid match och hade avslöjande bilder från GAIS matchen och lite om ÖIS matchen. Jag är inte stolt över dessa individer som uppträder som de värsta anarkister. Dessa finner sig inte i demokratiskt fattade beslut utan kör sitt race. Det är ju tur att de inte uppträder på detta sätt utanför arenorna. Fighten på Södra Torget innan GAIS matchen visar vilka dårar de är. Jag kan i och för sig tänka mig begränsad pyroteknik innan match, i halvlek och efter matchslut. Leve demokratin. Om 2 timmar avresa mot Arenan med full bil alla med säsongsbiljetter. Jag är förhoppningsfull inför dagens match och hoppas få en ny tröja till en mycket välmatad Elfsborgs fanatiker. Nu ger vi allt.

Marko Burazor, Ulricehamn - söndag 3 mars 2024 kl 12.11
Nu rullar en bil från Timmele/Ulricehamn. Alla har säsongsbiljetter. Två på sittplats och jag och morsan på ståplats. Kom igen nu Elfsborg.

Lennart Odhström, Las Palmas, Spanien - söndag 3 mars 2024 kl 12.35
Enligt BT har Isak inte tränat fullt på hela veckan:

"– Jag har bara varit stel i höften den här veckan, jag har mixat träning inne med isolerad målvaktsträning på planen. Men det ska inte vara några konstigheter. Jag är redo."

Startelvan: Isak Pettersson.
Larsson, Holmèn, Ibrahim, Hult.
JJT, Baidoo, Baldursson.
Hedlund, Abdullai, Rapp.

Marko>>> Hade varit bra om QPR tappat poäng i bottenstriden. Wednesday lyckades i alla fall igår besegra Rotherham, men tyvärr vann de övriga bottenlagen så fortsatt nedflyttning, men hoppet lever.


Läs nya (från 3/3 kl 13.00) / dagens / äldre inlägg - Skriv inlägg!