VG debatt - inlägg sedan 22/3 kl 0.00


Jan-Ove Sjöberg, Varberg - onsdag 22 mars 2023 kl 8.46
Jag håller med dig Lars. Ett besked om vart vi skall ta vägen på annandag påsk vore mycket önskvärt! Bravida Arena tycks vara BoIS reservarena när det gäller konstgräs och Örjans Vall när det gäller naturgräs. Båda är lediga den 10/4 men jag har svårt att tänka mig att HBK skulle bli så glada om gräsmattan på Örjan slits för mycket...

Nåväl, det är bara att hoppas att BoIS får sin dispens även om det verkar naivt.


Emelie Hultin, Borås - onsdag 22 mars 2023 kl 9.23
Vi har varit i kontakt med Varberg. Deras reservarena är 1. Örjans vall. 2. Bravida. Örjans vall verkade tveksamt pga att det var inte säkert att Halmstad godkände att någon annan spelade på deras gräs.. Så känslan är att det blir Bravida..

Lars Alexandersson, Linköping - onsdag 22 mars 2023 kl 9.29
OK, då lär det inte bli en vit annandag i alla fall.

Lennart Odhström, Las Palmas, Spanien - onsdag 22 mars 2023 kl 10.47
Så här svarar Varberg på frågan om matchen:

"Vi har inget svar på det i nuläget pga ombyggnad, håll utkik på våra sociala medier där vi lägger ut aktuell information"

Att gräset i Halland i nuläget inte är bra visar väl det faktum att träningsmatchen på fredag spelas på Skedalaheds IP klockan 15 och sänds på Discovery för oss långt bort från Halmstad.

Tippa tabell och resultat.


Lennart Odhström, Las Palmas, Spanien - onsdag 22 mars 2023 kl 11.11
Jag hade ju trott att ju närmare allsvensk start ju mer skriverier om IFE, detta baserat på att både BT och GP storsatsat i år på bevakningen. Ett tag var det ju flera artiklar varje dag, men nu är det bara en rännil.

Nog borde det finnas att skrivas om, inte minst om första bortamatchen i Varberg. Jag har inte sett något om att matchen med stor sannolikhet flyttas, visst är det underligt?


Läs nya (från 22/3 kl 13.21) / dagens / äldre inlägg - Skriv inlägg!