Tisdag 9/3  Sponsor: Peter Olsson, Borås

VG debatt - inlägg sedan 22/2 kl 12.00


Anders Täreby, Steninge - måndag 1 mars 2021 kl 1.52
Såg bara sammandraget tyvärr, men vilken kvalitet i Larssons löpning och mottagning på Olssons djupledsboll (som ledde till 1-2 av Frick)!

Johan Nilsson, Göteborg - måndag 1 mars 2021 kl 9.49
Omöjligt att dra några vettiga slutsatser än, om ni frågar mig. En plattmatch mot en taggad nykomling + förväntade siffror mot ett div 1-lag - det säger inte mycket om hur formen kommer att vara 11 april. Vi har nu nästan sex veckor på oss att spela in Römer och förhoppningsvis Bernhardsson, få igång Väisänen, stegra Simon Olssons form, fortsätta att se vilka av de uppflyttade som kommer att slåss om en plats på allvar (JCL, Zandén, kanske tom Qasem?) mm. Det kan bli en spännande säsong.

Lennart Odhström, Las Palmas, Spanien - måndag 1 mars 2021 kl 10.54
Johan>>> Du är inne på rätt spår. Det är ju inte inte nu i februari och mars vi ska vara på topp. Det är ju först när Allsvenskan startar som allt ska vara 100. Under en försäsong så är det normalt att insatserna varierar rejält. Det hör till.

Jag tycker att så länge vi skapar en uppsjö av chanser så är det bra. För skärpan kommer. Värre är det om vi inte skapar lägen och chanser, det är då ska man oroa sig, så jag tycker det ser bra ut. Visst hade det varit bra om vi åtminstone tagit en poäng mot Degerfors, men så är nu fotbollen. Ibland vill det sig inte.


Erik Nilsson, Linköping - måndag 1 mars 2021 kl 14.52
Till det positiva: Det var kul att se Ndione göra ett så bra inhopp, har ju inte varit konsekvent bra kan jag tycka. Stark i mottagningarna och så målet förstås.

Magnus Eriksson, Stockholm - måndag 1 mars 2021 kl 20.07
I dag skulle det ha varit premiär i U21-allsvenskan (som faktiskt blir av).
Match mot det där blåa och vita laget från staden några mil västerut. Hade ju varit perfekt. Nyttig matchträning för de som inte spelade i går. Säsongsdebut för Dyngeland. Debut för Maudo Jarjué kanske.
Men det blir inget med det, för motståndarna får inte ihop ett lag med majoriteten yrkesverksamma spelare. Tråkigt.

Lennart Odhström, Las Palmas, Spanien - måndag 1 mars 2021 kl 20.33
Magnus>>> Blåvitt har ju prioriterat att köpa medelålders mittfältare.

Hade sett fram att se matchen, BT skulle visat den.


Jan Ericson, Hällingsjö/Stockholm - tisdag 2 mars 2021 kl 0.14
Konstaterar att svenska mästarna också presterat fiasko i cupen. Ligger sist i sin grupp med noll poäng på två matcher mot Västerås och Gais...det kan bara handla om bristande vilja, motivation och kanske en smula underskattning? Kanske samma för Elfsborg i matchen mot Degerfors? Blåvitt ligger också pyrt till.

Lennart Odhström, Las Palmas, Spanien - tisdag 2 mars 2021 kl 0.40
Elfsborg må klantat sig något i cupen, men i jämförelse med MFF så gör vi det riktigt bra. Ny torsk ikväll mot Gais som vann med 1-0.

Lennart Odhström, Las Palmas, Spanien - tisdag 2 mars 2021 kl 17.54
Kapten Blod lämnar Elfsborg efter 24 år. Det skriver BT

"1997 kom Sjöberg från Mariedals IK, två år senare kritade han på sitt första A-lagskontrakt. Hösten 2011 avslutade han spelarkarriären efter att utöver två lånesejourer (elva matcher i norska Fredrikstad 2007 och två i Örgryte 2009) ha spelat i Elfsborg hela tiden – flera år med lagkaptensbindeln på armen och ”Kapten blod” som smeknamn."

Efter att jobbat på kansliet sedan han slutade spela boll så började han i måndags sitt nya arbete på Borås Bil.

Johan är "bara" 40, ändå känns det som att han alltid varit i Elfsborg.


Lennart Odhström, Las Palmas, Spanien - tisdag 2 mars 2021 kl 17.58
Hall of Fame har nu 43 medlemmar sedan två Svensson blivit invalda. Anders Svensson och Mathias Svensson. Välförtjänt!

Anders Täreby, Steninge - onsdag 3 mars 2021 kl 10.20
Kikade på Elfsborgs årsredovisning för 2020. Imponerande att klubben gör en vinst på 15 mkr, vilket medför att eget kapital nu uppgår till 30 mkr. Känns mycket bra. Poster som sticker ut i resultaträkningen är netto för spelarförsäljningar på 22 mkr och Coronastöd på 9 mkr.

Lennart Odhström, Las Palmas, Spanien - onsdag 3 mars 2021 kl 10.45
Noterar att vi har en fodran på 11 696 000 på andra klubbar för spelarförsäljningar. 2019 var motsvarande siffra 5 128 000. I normala fall skulle jag inte oroa mig, men i dessa tider så känns det inte helt säkert.

Lennart Odhström, Las Palmas, Spanien - onsdag 3 mars 2021 kl 10.53
Frågan om VAR ska ju avgöras på årsmötet om en vecka. För mig är styrelsens förslag mycket glädjande.

"Styrelsen har, efter att ha vägt det som talar emot och det som talar för, landat i att det i nuläget inte finns tillräckligt starka argument för att införa VAR i Sverige.

Styrelsen föreslår därför att IF Elfsborg uttalar sig mot ett införande av VAR

att IF Elfsborg, genom sitt medlemskap i Svensk Elitfotboll och Svenska Fotbollsförbundet, verkar för att VAR inte införs inom svensk elitfotboll."


Lennart Odhström, Las Palmas, Spanien - onsdag 3 mars 2021 kl 11.16
Fick idag svaret på min motion.

Jag vill att klubben återinför klubbnål och fysiskt medlemskort. Jag inser att det är en kostnad, men något måste man ju få ändå som medlem. Först försvann medlemstidningen, som ju var kanonbra och sedan även klubbnål och medlemskort. Blir ju inte mycket kvar mer än att man är medlem, vilket i sig inte är fel, men snålheten bedrar ofta visheten.

Styrelsen avslår och motiverar det främst av miljöskäl. Vet inte om jag skall skratta eller gråta. Av alla tänkbara argument så måste ju det gå till historien som ett skämt. Som jag ser det är det för att spara pengar vilket man ju också medger. Många vackra ord finns också med om hur viktiga medlemmarna är, så viktiga att vi inte bara avskaffat medlemskort och klubbnål utan även posten som medlemsansvarig på kansliet. Lägg till det att medlemstidningen också dragits in.

Ett utdrag ur styrelsens svar följer här.

"Genom att vi undviker allt ifrån framtagning av plastkort till det fysiska utskicket med transporter, reduceras föreningens klimatpåverkan och bidrar till en hållbar utveckling. En stor utmaning där vi alla måste dra vårt strå till stacken!

Vår årliga klubbnål till medlemmarna kom till som en variant av majblomman. De första åren presenterades den i en ny färg varje år. Men sedan ganska många år tillbaka har det varit vårt emblem med årets årtal under. Flera skäl talade för att inte fortsätta med det årliga utskicket av klubbnålen:

- kostnaden att varje år ta fram en ny nål

- lager av outnyttjade nålar kan inte användas utan bara kasseras

- utskick av nålen innebär en tids- och kostnadskrävande manuell hantering"

Hoppas att ni som är medlemmar i IF Elfsborg stöttar min motion på årsmötet om en vecka.


Johan Nilsson, Göteborg - onsdag 3 mars 2021 kl 12.57
Det är verkligen anmärkningsvärt att Elfsborg gör vinst 2020. Jag såg häromdan att Häcken hamnar på minus 10 miljoner och i december var prognosen för IFK Gbg nånstans mellan noll och minus 5 miljoner. Finns det någon annan allsvensk klubb som visar svarta siffror för 2020? Någon som vet?

Jan Artursson, Borås - onsdag 3 mars 2021 kl 15.48
Det är ju spelarförsäljningar som räddar upp ekonomin 2020. Utan dem, -7 miljoner. Men visst, det ingår ju i verksamheten att förädla och sälja spelare och ändå bra jobbat i dessa tider.

Johan Nilsson, Göteborg - onsdag 3 mars 2021 kl 16.30
Skulle det vara något negativt, menar du, Jan? För en proffsklubb som Elfsborg går verksamheten (i ekonomisk mening) ut på just det: fostra egna spelare eller hitta dem tidigt, förädla dem och senare sälja dem. Vanligtvis säljer vi till klubbar som har precis samma affärsidé som vi, fast de ligger ett snäpp upp i näringskedjan (typ holländska klubbar): köpa billiga skandinaviska spelare, förädla dem, sälja vidare till större klubbar.

Att tro att en allsvensk klubb kan gå jämnt upp på driften och ha spelarförsäljningar som en extra bonus - glöm det.

Vi supportrar hoppas förstås också på en och annan sportslig framgång på vägen ...


Lars Alexandersson, Linköping - onsdag 3 mars 2021 kl 18.34
Snygg tröja du hade på testmötet, Vårgårda!

Lennart Odhström, Las Palmas, Spanien - onsdag 3 mars 2021 kl 18.59
En av de bästa T-tröjor jag har. "TRAMPA DI FRÄMMATA PAJKA PÅ TÄRA". Den börjar dock bli gammal, används ofta, så behöver en ny. Någon som vet var en sådan kan finnas?


Jan Artursson, Borås - onsdag 3 mars 2021 kl 19.04
Nej, Johan det är så klart mycket positivt att vi får fram spelare som säljs för många miljoner. Jag skriver ju precis det att det ingår i verksamheten för att få ihop ekonomin numera. Dock kanske jag inte kallar resultatet anmärkningsvärt då en stor del av det ligger i att vi 2020 genomförde JK-affären som ju är en av de största vi gjort. Men bra tajming att få till det just Corona-året 2020 var det ju absolut.

Johan Nilsson, Göteborg - torsdag 4 mars 2021 kl 9.27
Och 2021 har vi redan sålt Kaib, Henriksson och Heltne Nilsen + att vi lär sälja minst en av Väisänen och Okumu under året. Vi kan alltså bli en av mycket få klubbar i världen som stärker ekonomin under coronaåren. (Och som det ser ut har vi också skaffat bra och billiga ersättare till dem som flyttat.)

Peter Olsson, Borås - torsdag 4 mars 2021 kl 10.01
Allt som inte är ett transferrekord för Elfsborg om de säljer Okumu är ett tokigt rea-pris. Visst MFFs guldklimp Anel Ahmedhodzic är mognare i sitt spel och gör färre misstag. Men Okumu är .. jag vet inte vad jag skall säga, han har en potential som är så otroligt hög, i sina bästa stunder undrar jag varför han inte redan spelar i någon av de absoluta toppklubbarna i världen. I sina sämsta, så platsar han kanske i Sandared ;) Men jag hoppas han hittar en jämn och hög nivå under våren.

Emelie Hultin, Borås - torsdag 4 mars 2021 kl 13.52
Nästan 200 munskydd är sålda, ALLT överskott går till IF Elfsborg. Just nu närmar vi oss 15 000 kr till IFE.

GÖR SOM FRICK, KÖP DU ETT OCKSÅ!
När du swishar, skriv din adress som meddelande. De kostar 150kr/st inklusive frakt!

Glenn Holvik Gustavsson, Borås - torsdag 4 mars 2021 kl 17.51
En text av mig inför årsmötet.

Lennart Odhström, Las Palmas, Spanien - torsdag 4 mars 2021 kl 17.52
Glenn Holvik skriver krönika inför årsmötet där min motion finns med. Läs den! Nummer8.

"På onsdag ska vi diskutera föreningens beslut att ta bort medlemskort och föreningspin. En av de förmåner vi tidigare haft som medlemmar. Frågan verkade vara så liten för styrelsen att man jämförde medlemskortet med klubbkort som typ Clas Ohlson eller Kicks använder. För mig blev det där ett oerhört tydligt bevis på att alla perspektiv inte finns i IF Elfsborgs styrelse."


Lars Alexandersson, Linköping - torsdag 4 mars 2021 kl 18.36
Nu ska jag svära i kyrkan, men eftersom jag är någon sorts överstepräst här kanske det är i sin ordning.

Jag har varit medlem i Elfsborg i bra många år nu. Jag har massor av medlemsnålar från olika år liggande i en byrålåda, de flesta av dem inte ens urtagna ur plastpåsen de ligger i. Dessutom har jag fått massor av medlemskort som jag, vad jag kan minnas, knappast har använt över huvud taget. Jag känner lika mycket för Elfsborg för det.

Vad är poängen med att få både en ny nål och ett nytt kort varje år, med årtal på båda?

Vad gäller nålen kunde det väl räcka med att man får en nål en gång för alla, utan årtal på. Det vet ju alla att favoritlag byter man aldrig! Vi gamlingar skulle ju kunna få en årtalsfri nål, och sedan får alla nya medlemmar sina nålar när de går med. Problemet med inaktuella nålar i lager försvinner, och kostnaden för föreningen sjunker.

Vad gäller kortet skulle man kunna göra som Svenska turistföreningen gör numera: Vid sidan av ett digitalt medlemskort skickar de också ut ett "kort" som är tryckt på papper, i samband med ett annat medlemsutskick. Enkelt och bra, billigt för föreningen, och lika snyggt som det inplastade. Om man vill kan man själv plasta in det.

Jag är rädd att det här kan bli en symbolfråga mer än något annat. Strunta i den klantiga jämförelsen med diverse kundkort som Elfsborg gjorde i sitt svar, och försök gå vidare och hitta en praktisk lösning.

Och jag tycker naturligtvis att min lösning är bäst.


Lars Alexandersson, Linköping - torsdag 4 mars 2021 kl 18.47
Elfsborgs styrelse, menade jag.

Hans Josefsson, Storvreta - torsdag 4 mars 2021 kl 18.54
Jag yrkar bifall till Vår Skapares förslag. Vill för egen del tillägga att jag inte bara lade den årliga medlemsnålen i en låda, utan också störde mig på resursslöseriet - både det ekonomiska och det miljömässiga.

Däremot tycker jag att Glenn Holviks inlägg om styrelsens sammansättning har sina poänger. In med någon som tydligt kan företräda ståplatsperspektivet!


Lennart Odhström, Las Palmas, Spanien - torsdag 4 mars 2021 kl 19.01
Lars>>> Det jag vänder mig emot är sättet Elfsborg gör det på. Utan diskussion slopas kort och nål. Det ses bara som en kostnad, liksom medlemstidning och medlemsansvarig. En medlemsförening är inte som ett företag. Jag vet att många av våra äldre medlemmar inte har vare sig mobil eller dator, men som i Lorry. Tänkte inte på det.

Att göra klubbnålen tidlös och dela ut den en gång är väl ingen dum idé och det hade jag kunnat köpa om nu styrelsen velat ta en diskussion, men det var ju det de inte gjorde. Utan min motion hade det inte ens diskuterats.

Medlemskort går också att lösa på många sätt, tryckt på papper, ett plastkort som du klistrar på en liten lapp varje år, finns i flera föreningar. Givetvis går det också att erbjuda enbart digitalt om nu någon vill det. Finns säkert många fler sätt att lösa det på, men när jag läser styrelsens svar så är det mesta ordbajs och när miljökortet dras då vill jag både gråta och skratta.

Skulle tippa att en som reser med bil från exempelvis Skövde för att se Elfsborg hemma släpper ut mer koldioxid än vad produktionen av medlemskorten gör.


Gert Rehn, Göteborg - torsdag 4 mars 2021 kl 19.24
En trevlig gest från Elfsborg idag. Per Frick ringde och tackade mig å klubbens vägnar för att jag, trots att jag mycket väl vet att jag inte får komma in och se någon livefotboll på ett bra tag kanske, har köpt mina vanliga två seriebiljetter även denna säsong. En liten gest kanske, men jag uppskattade det absolut. Passade också på att uppmana Frick att förlänga kontraktet innan det går ut efter denna säsong. Jag tycker att han är en av de viktigare spelarna i den nuvarande truppen. Särskilt roligt att det var han som ringde mig således.

Emelie Hultin, Borås - fredag 5 mars 2021 kl 9.18
Jag tycker absolut som några av er säger att man kan ha en tidlös pin, så länge man får en ny varje år (risk för att man tappat etc). Vinningen med att ge något som folk kan ha på sina jackor, väskor, kavajer eller dylikt är väldigt bra reklam för föreningen. Det måste vara den absolut billigaste reklamen man kan få, att folk stoltserar med sin vackra pin och sprider namnet IF ELFSBORG.

Jag tycker att det egentligen handlar om samma sak med medlemskort.
När folk blir medlemmar så är det många som fotar sina medlemskort och lägger ut = spridning i sociala medier.
Tex man föder barn köper ett medlemsskap lägger kortet framför ungen.
Eller tex så Tyckte jag hela twitter bestod av medlemskort och pins när vi hade kampanjen förra året, att alla skrev att de blivit medlemmar = vilket då sprider ordet.
Med dagens ”medlemsbevis” får inte barn några medlemskort tex. Min dotter frågade varför hon skulle bli medlem när inte hon fick något bevis på att hon var medlem. (Detta kom alltså från en 6-åring).


Jag tycker att medlemskortet och pinset gör att man känner att man är värd någonting även för föreningen och inte bara tvärt om.


Istället för att dra ned på dessa saker borde IF Elfsborg fundera på hur ska vi göra för att nå nästa milstolpe tex 5000 medlemmar?

Johan Nilsson, Göteborg - fredag 5 mars 2021 kl 9.22
Nu när några har vågat yttra sig i denna känsliga fråga får jag erkänna att jag heller aldrig har förstått vitsen med klubbnålen. Kanske var det en grej bland ännu äldre gubbar än VG-skribenterna (såna finns faktiskt!) - förr gick väl herrar gärna runt med en käck nål i kavajslaget.

När barnen var små fick de nålarna att sätta upp på sina märkessköldar, men vuxna barn tappar intresset för märkessköldar ...


Johan Nilsson, Göteborg - fredag 5 mars 2021 kl 9.24
Och förresten fick jag privat svar på min fråga om det fanns fler allsvenska klubbar som gjorde vinst 2020. En synnerligen säker källa meddelade att Norrköping gick ännu mer plus, 35 miljoner.

Anders Täreby, Steninge - fredag 5 mars 2021 kl 12.25
Jag tycker det borde ingå ett Elfsborgsemblem i filt som man kan fästa på sin flanellograf!

Skämt åsido så vore en enkel lösning på denna fråga att de medlemmar som önskar kan få beställa en pin och ett plastkort utan kostnad. Det kan väl inte handla om så många personer. Elfsborgspin utan årtal låter som en bra grej, jag har aldrig fattat grejen med att man ska visa att man har en "årets pin" på sig. Bättre med en ren Elfsborgspin.


Lars Alexandersson, Linköping - fredag 5 mars 2021 kl 15.14
Lennart >> Din motion:
Jag vill att klubben återinför klubbnål och fysiskt medlemskort. Jag inser att det är en kostnad, men något måste man ju få ändå som medlem. Först försvann medlemstidningen, som ju var kanonbra och sedan även klubbnål och medlemskort. Blir ju inte mycket kvar mer än att man är medlem, vilket i sig inte är fel, men snålheten bedrar ofta visheten.
Du skriver ju inget om obligatoriskt utskick, och inte heller att nålen ska ha årtal. Bra så! Det lämnar en öppning för en bra kompromiss, i stil med det Anders T föreslår.

Så, om du konkretiserar det hela på mötet och föreslår något sådant så får du min röst. Om du däremot föreslår obligatoriskt utskick till alla varje år så röstar jag med styrelsen.


Hans Röllgårdh, Storvreta - fredag 5 mars 2021 kl 15.19
Även Sirius gick med vinst, 8,5 mkr. Det mesta dock från den sk ”Sarfoaffären”.

Lennart Odhström, Las Palmas, Spanien - fredag 5 mars 2021 kl 16.43
Lars>>> Som jag skrivit tidigare så är jag öppen för diskussion om att hittta lösningar. Vad jag vände mig emot var ofoget av styrelsen att utan diskussion bara slopa medlemskort och klubbnål. Dessutom med löjliga miljöargument, när det bara var för att spara pengar. Enligt mig så gör man inte så.

Givetvis är det bra att vi har duktigt folk från näringslivet i styrelsen, men att driva företag och en medlemsstyrd förening är inte samma sak.

Som Emelie skriver så underskattar styrelsen värdet av att folk använder nål och medlemskort. Se bara på den framgångsrika medlemsvärvningskampanjen ifjol som Guliganerna drev och gav bortåt fjortonhundra nya medlemmar och nytt medlemsrekord!.

Hur många foton på medlemskort publicerades inte på sociala medier och dörmed spreds över världen? Bra reklam för föreningen.

Klubbnålen behöver givetvis inte ha årtal, gör en snygg som håller en genaration eller två.

Sedan har jag inget emot att man i samband med att medlemsavgiften betalas in har en ruta eller två att kryssa i om man inte vill ha ett fysiskt medlemskort eller klubbnål.


Lars Alexandersson, Linköping - fredag 5 mars 2021 kl 17.30
Låter bra, Vårgårda!

Lars Alexandersson, Linköping - fredag 5 mars 2021 kl 17.32
Vågar man hoppas på att Degerfors får stora skälvan i morgon? De var ju som asplöv i slutet av superettan.

(Avdelning halmstrå)


Lennart Odhström, Las Palmas, Spanien - fredag 5 mars 2021 kl 17.57
Halmstrån är till för att användas. Utsikten var ju inte dåliga, så om Degerfors tror att allt redan är klappat och klart och går ut med den inställningen och Utsikten tar ledningen så är det inte lätt att ändra attityd, så förhoppningsvis har vi utsikter till fortsatt cupspel.

Lennart Odhström, Las Palmas, Spanien - fredag 5 mars 2021 kl 18.47
Noterar glädjande nyheter i artikeln, Inför Falkenberg.

Alexander Bernhardsson, Oliver Zandén och Leo Väisänen tränar alla för fullt men ännu inte matchklara. Frick och Samuel Holmén borta på grund av småskador.

Maudo Jarjue har tydligen ännu inte fått sitt uppehållstillstånd.


Jan Ericson, Hällingsjö/Stockholm - lördag 6 mars 2021 kl 14.08
Har aldrig tidigare hållit på Utsikten. Idag måste de alltså skrällandet Degerfors. Inte så sannolikt tyvärr....

Roland Dellton, Lerum - lördag 6 mars 2021 kl 14.25
Simon Olsson och Frick ej med i startuppställningen!

Jan Ericson, Hällingsjö/Stockholm - lördag 6 mars 2021 kl 17.27
Både Malmö Ff och Elfsborg sumpade cupen. Svagt.

Emelie Hultin, Borås - söndag 7 mars 2021 kl 11.30
Ett stort TACK till alla som köpt munskydd! Idag passerade vi 15 000 kr till IF Elfsborg. Det finns fortfarande munskydd kvar till försäljning där allt överskott går till IF Elfsborg. Swisha 150 kr till 0704-049450 och skriv din adress som meddelande.

Lennart Odhström, Las Palmas, Spanien - söndag 7 mars 2021 kl 11.37
Att se på fotboll via en mobiltelefon sittandes i en buss är ingen höjdare. Det lilla jag uppfattade kan väl sammanfattas som ömsom vin, ömsom vatten. Snygga mål framåt, men det borde varit fler, slarvigt bakåt vid målen.

På lördag får vi hoppas att Olsson, Frick och Väisänen är med när vi möter MFF. Kanske även Bernhardsson kan få chansen. Det blir väl en match som blir en bra ersättning för den missade kvartsfinalen.


Lars Alexandersson, Linköping - måndag 8 mars 2021 kl 17.52
En liten tävling: Jag blev nummer 1 (inte så svårt). Vilka tar övriga pallplatser?

Göran Lundgren, Linköping - måndag 8 mars 2021 kl 18.43
Blev silver .✌️

Lars Alexandersson, Linköping - måndag 8 mars 2021 kl 18.47
Nejdå - stort silver!

Anders Täreby, Steninge - måndag 8 mars 2021 kl 18.49
lella selver

Göran Lundgren, Linköping - måndag 8 mars 2021 kl 18.54
Just de, så ska det va.

Bo Andersson, Hässelby - måndag 8 mars 2021 kl 20.28
Brons?

Lars Alexandersson, Linköping - måndag 8 mars 2021 kl 22.24
Lilla silvret till Henrik Eliasson!

Lars Alexandersson, Linköping - måndag 8 mars 2021 kl 22.49
Bo >> Japp, brons blev det!

Ingen boråsare knep medalj.


Lars Alexandersson, Linköping - måndag 8 mars 2021 kl 23.32
Det hela handlar om att man nu kan tippa den allsvenska tabellen.

Anders Täreby, Steninge - tisdag 9 mars 2021 kl 1.06
Förr gången Marek Hamsik spelade i Sverige var som bekant på Borås Arena sensommaren 2010 med Napoli. Då hade han Cannavaro, Lavezzi och Cavani som kamrater... Lite skillnad mot Wernbloom, Sana och Söder...

Läs nya (från 9/3 kl 1.12) / dagens / äldre inlägg

Skriv inlägg!