VG debatt - inlägg sedan 8/1 kl 0.00


Johan Nilsson, Göteborg - fredag 8 januari 2021 kl 9.32
Kul och välförtjänt för Rami! Holland borde passa honom, med den offensiva fotboll som spelas där (sagt utan att veta exakt hur Heerenveen spelar). Förhoppningsvis ramlar det in några miljoner i vår kassa också.

Vi har ju redan Strand på vänsterbacken, men en backup behövs med tanke på hans avstängningsfrekvens. Hur är det med de uppflyttade spelarna, kan någon av dem gå in på vb?

Väldigt många e:n i Heerenveen, förresten.


Lennart Odhström, Las Palmas, Spanien - fredag 8 januari 2021 kl 12.36
Jag är så glad fför Kaib. En underbar kille, inte bara som spelare. I BT spekulerar Oskar Pålsson om att vi kanske får se en trio Elfsborgare i Heerenveen om nu Kaib går dit, kanske även Olsson följer:

"Elfsborgs framgångsrika trio från 1997-kullen består förutom Dresevic och Kaib av Simon Olsson – också han högaktuell för flytt efter sin strålande säsong i allsvenskan. På många sätt hade Heerenveen varit ett klockrent steg även för honom: spelstilen, klubben, staden – och vännerna."


Conny Johansson, Brämhult - fredag 8 januari 2021 kl 14.39
Kaptenen Sivert Heltne Nilsen kan göra "chockflytt" tillbaka till Brann - Elfsborg sägs ha fått in miljonbud . Hur skall detta sluta ?

Lennart Odhström, Las Palmas, Spanien - fredag 8 januari 2021 kl 14.58
Conny>> När Nielsen varit borta har Holst fyllt hans skor på ett utmärkt sätt och Holst har vi ju nu i tre år till. Sitter därför lugnt i båten.

Conny Johansson, Brämhult - fredag 8 januari 2021 kl 15.35
Tror inte det är slut med åderlåtningen av Elfsborg än , Gojani och Hummet räknar jag som borta, Okume och Simon Ohlsson är i farozonen .Många av dom lite mer välbeställda klubbarna på kontinenten har nog riktat in sig på Sverige där dom kan handla relativt billigt. O K det är väl bra att förädla spelare som gör att dom blir intressanta för uppköp , hoppas bara man får hyfsat betalt. Det kanske är rätt läge nu när vi har lyft upp 4 + 1 spelare till A-truppen men det skall mycket till innan dom tar en ordinarie plats i startuppställningen .Tror och hoppas på att Stefan och Jimmy har tentaklerna ute efter några nyförvärv för det behövs .

Lennart Odhström, Las Palmas, Spanien - fredag 8 januari 2021 kl 17.41
Conny>> Än så länge är det ingen ko på isen.

Deniz Hümmet försvinner och det är ingen förlust, enligt mitt sätt att se det på. Han var ju inte dominant precis och kommer därför inte att saknas.

Kaib ersätts av Strand och Zandén.

Gojani, om han går, ersätts av Kevin eller Noah.

Okumu, om han nu försvinner, ersätter man ju inte så lätt eftersom det är en klasspelare, men faktum är att Henrikssom visat att han håller god Allsvensk klass som mittback när han ersatt Okumu eller Väisinen och McVey har visat att han också klarar det när han fick hoppa in i höstas som mittback.

Försvinner Olsson blir det svårare för Noah och Kevin att kliva in i hans stövlar, så då bör klubben ut med håven, den håv som varit så framgångsrik på sistone.

Glöm inte heller att vi har ett kvalificierat "nyförvärv" redan klart, Bernhardsson. Om han läkt ihop bra efter skada och operation så har vi en oslipad diamant som kan bli ett utropstecken.

Sedan var det ju denne unge anfallaren från Sudans landslag som skulle provspela. Någon som vet om han kom, eller inte?


Lennart Odhström, Las Palmas, Spanien - fredag 8 januari 2021 kl 18.28
Har inget emot om Nielsen vill flytta hem, men då ska norrbaggarna ta mig f-n betala för det och inte komma med ett löjligt bud på cirka två miljoner norska kronor, detta enligt Bergens Tidene.

Med tanke på att Nielsen har kontrakt i tre år till så får Brann vara så goda och hosta upp minst det femdubbla, om inte? Då kan Stefan be Brann dra till ett varmare ställe.


Jan-Ove Sjöberg, Varberg - fredag 8 januari 2021 kl 19.11
Håller med dig Vårgårda! Stefan får helt enkelt säga "stick och brann"...

Roland Dellton, Lerum - fredag 8 januari 2021 kl 22.03
...och så ryktas Per Frick också utomlands.

Lars Alexandersson, Linköping - fredag 8 januari 2021 kl 22.23
Hwem aff eder haar hörd och wist,
Aff en Norbagge sådan list?
(Messenius 1612)

Magnus Andersson Neumann, Borås - lördag 9 januari 2021 kl 8.13
Håller helt med Vårgårda. 2 miljoner för vår lagkapten är ju inte att tänka på, bara och slänga i papperskorgen.

Lennart Odhström, Las Palmas, Spanien - lördag 9 januari 2021 kl 10.08
BT berättar idag historien om vad som hände en våra största anfallstalanger på länge, Jesper Sandberg Hesselgren. "På 40 matcher i U19-allsvenskan och ligacupen noterades han under 2018 och 2019 för 45 mål. Sommaren 2019 skrev han på ett lärlingskontrakt med Elfsborgs A-lag – något som inte kommunicerades ut förrän närmare ett halvår senare."

Det som hände var att man i samband med UEFA-matchen mot Midtjylland i oktober 2019 upptäckte ett hjärtfel. Sedan dess har han inte spelat. Svenska specialister säger att han inte kan spela mer, medan andra utländska läkare säger att det går.

Nu står han i valet och kvalet om att spela eller inte. Enligt BT blir det i så fall inte i Elfsborg eftersom klubben väljer att lita på de svenska experterna. Elfsborg, som hela tittat stöttat Jeseper, erbjuder sig att hjälpa honom med en tränarkarriär i Elfsborg. Enligt BT har han fått en fråga om spel av en klubb i division 1.

Vilken historia. Jag funderade ett tag på slutet av säsongen 2019 varför Jesper aldrig spelade de sista matcherna i U-19 som ju Elfsborg vann och varför han som gjort mest mål inte var med i guldfirandet, men sedan bara försvann det. Först idag fick jag alltså svaret. Man inser att det sker saker i det tysta som man inte har en aning om.


Conny Johansson, Brämhult - lördag 9 januari 2021 kl 17.43
Uppgifter: Viktor Claesson nobbar nytt kontrakt med Krasnodar. Nu rapporterar ryska sajten Sports.ru att Claesson har blivit erbjuden ett nytt kontrakt, men att han inte vill förlänga med klubben. Han vill till en annan liga . Den här säsongen har han noterats för sex mål och fyra assist på 20 matcher med Krasnodar , samtidigt sitter han på ett utgående avtal med den ryska klubben . Elfsborg har väl en vidareförsäljningsklausul ?

Lennart Odhström, Las Palmas, Spanien - lördag 9 januari 2021 kl 21.24
Conny>> Elfsborg har en vidareförsäljningsklausul, men inte vad den ger.

Fredrik Persson, Järna - söndag 10 januari 2021 kl 10.14
Har för mig att vi har 15%, men kommer ju bli kronor 0 nu antagligen. Riktigt surt med hans korsbandskada 2019 i Madrid då han med all säkerhet hade blivit såld därefter.

Conny Johansson, Brämhult - söndag 10 januari 2021 kl 10.28
Nu är även Okumu på väg bort , Elfsborg har nobbat bud på 20 miljoner , flera klubbar visar stort intresse .

Magnus Andersson Neumann, Borås - söndag 10 januari 2021 kl 11.15
Om en top-5-liga vill köpa Okumu borde vi kunna få betydligt mer än 20 millar.

Conny Johansson, Brämhult - söndag 10 januari 2021 kl 12.02
Fredrik , varför skulle Viktor Claessons övergångsklausul ge något nu . Blev den bortförhandlad i kontraktsförlängningen ? För övrigt tycker jag Okume är värd det dubbla minst . Han har 2 år kvar på kontraktet och är fortfarande under utveckling , sälj inte för billigt !!!!!

Conny Johansson, Brämhult - söndag 10 januari 2021 kl 12.12
Rättelse till tidigare inslag : jag menar naturligtvis " inte ge något nu "

Lennart Odhström, Las Palmas, Spanien - söndag 10 januari 2021 kl 12.16
Tror inte Elfsborg släpper Okumu billigt om man ska tro på vad Aftonbladet skriver:

– Allsvenskans bästa spelare kan spela i bättre ligor och värderas högre, sägerStefan Andreasson. I Okumus fall handlar det om spel i topp fem-ligorna och då blir också priset på honom högre.


Magnus Eriksson, Stockholm - söndag 10 januari 2021 kl 12.22
Om Claesson blir såld i detta övergångsfönstret blir det ju pengar till Elfsborg. Om han inte blir såld nu utan i stället går som bosmanfall i sommar när kontraktet med Krasnodar gått ut så blir det inget till Elfsborg.
Den där skadan i Madrid stoppade inte bara upp Claessons karriär den kan även leda till Elfsborg mister många sköna miljoner.

Lennart Odhström, Las Palmas, Spanien - söndag 10 januari 2021 kl 12.30
Visst är det bättre att våra spelare är hett eftertraktade än tvärtom? Sant är att det är tråkigt att bli av med bra spelare, men samtidigt ger det ju nödvändiga pengar, utan försäljningar inget framgångsrikt Elfsborg.

Gert Björnalm, Borås - söndag 10 januari 2021 kl 14.47
Så klart är det bättre att våra spelare än eftertraktade än tvärtom. Och ett bra kvitto på att året varit framgångsrikt. Men det skulle kunna bli tungt om många lämnar samtidigt, kan ta ett ta att studsa tillbaka då.

Just nu finns rykten (som jag har sett) om Kaib, Okumu, Sivert, Frick och Hummet. Plus att BT spekulerade i Olsson. Och att Gojanis kontrakt gått ut, även om inget är klart vart han hamnar. Skönt att Holst kontrakt förlängdes, och att vi har Bernhardsson plus ungdomarna att hoppas på.

Hade gärna sett mer av Kaib i Elfsborg, men med tanke på vad vi redan har i truppen så blir han väl den som kommer att saknas minst (förutom de ej ordinarie Hummet och Gojani). Störst förlust vore Okumu, tätt följd av Simon O. Frick och Sivert vore också tunga förluster förstås, men jag tror att de blir något lättare att ersätta. Undrar om man fortfarande vågar drömma om ett genombrott för Ndione? Egentligen hade jag gissat på en utlåning, men om Frick försvinner så kan det förändras. Eller så värvas det in en ny och hans läge blir oförändrat.

Hur som helst så känns det verkligen som att det kan bli ett mycket aktivt transferfönster.


Kent Carlsson, Sandhult - söndag 10 januari 2021 kl 15.22
Sivert kan bli en tung förlust(om han säljs) då är det bara Holst kvar som kan städa upp ytan framför backlinjen. Får ju i detta läge hålla alla tummar för att han blir skadefri och håller formen. Men det är sannerligen en chanstagning att sälja Sivert.

Lennart Odhström, Las Palmas, Spanien - söndag 10 januari 2021 kl 17.43
Kent>>> Glöm inte bort Kevin Holmén, visserligen fortfarande ung, men han lägger inte fingrarna emellan.

Herman Thorell, Toarpsdal - söndag 10 januari 2021 kl 17.58
Den största förlusten med Sivert vore ju hans ledaregenskaper. Där är han ovärderlig är min känsla.

Kent Carlsson, Sandhult - söndag 10 januari 2021 kl 19.42
Lennart>>> Brukar ta ett tag innan de nya blir varma i kläderna. Men bra att du lyfter fram ungdomarna. De är framtiden

Lennart Odhström, Las Palmas, Spanien - måndag 11 januari 2021 kl 14.02
Inga nya rykten om försäljningar.

Då tar jag och slår ett slag för medlemskap i IF Elfsborg. Ifjol sattes ju ett nytt medlemsrekord. 3 342 löste medlemskap. Hur många blir vi 2021?


Bo Andersson, Hässelby - måndag 11 januari 2021 kl 15.08
Träningsmatcherna ligger ute på elfsborg.se.

Lennart Odhström, Las Palmas, Spanien - måndag 11 januari 2021 kl 15.58
Typiskt, ingen publik tillåten när man besöker Borås när vi möter Helsingborg.

Träningsmatcher. "Först ut blir BK Häcken, med avspark fredagen den 22/1 kl 13:00 i Rydahallen, det är bekräftat att Discovery+ (tidigare DPlay, sänder denna matchen). Därefter möter vi Helsingborgs IF (fredag 5/2 kl 15:00 i Rydahallen) och sen mot AIK (fredag 12/2 kl 17:00 på Friends Arena)."


Lennart Odhström, Las Palmas, Spanien - måndag 11 januari 2021 kl 16.04
Imponerande siffror. "Av totalt 11 073 årskort har AIK Fotboll fått 92,4 procent av årskorten för 2020 efterskänkta, 844 innehavare valde återbetalning."

Någon som vet hur det gick för Elfsborg?


Henrik Eliasson, Örebro - måndag 11 januari 2021 kl 18.13
Det är sannerligen inte lätt att fixa medlemskapet digitalt när det rör sig om familjemedlemskap. Krävs inmatning av tel-nr och e-postadress till samtliga. Förmodar att jag får ett inbetalningskort som vanligt på posten om jag bara väntar? Någon som vet?

Lennart Odhström, Las Palmas, Spanien - måndag 11 januari 2021 kl 19.27
Henrik>>> Pröva med att skicka en fråga till medlem@elfsborg.se.

Johan Nilsson, Göteborg - måndag 11 januari 2021 kl 19.46
Mycket rykten om spelare nu, men den som bekymrar mig mest är en som det just nu är tyst om: Simon Olsson. Om vi förlorar Sivert (vilket verkar alltmer troligt) och Simon också försvinner (han har garanterat anbud efter sin fina säsong och nu när hans polare Kaib sticker tror jag att han också tycker det är dags), då är vi tillbaka på ruta ett. Då måste ett nytt lag byggas upp från grunden.

Lennart Odhström, Las Palmas, Spanien - måndag 11 januari 2021 kl 19.53
VG-TV har en intervju med Sivert Heltne Nilsen och efter att ha sett inslaget, som börjar efter 14 minuter, så lutar det nog lite åt Brann.

Enligt inslaget så har Brann bjudit 3 miljoner och Elfsborg ska ha begärt 4,5 miljoner. Lite väl lite kan man tycka, men i dessa Corona-tider så är ju ekonomin osäker för de allra flesta klubbar.


Lars Alexandersson, Linköping - måndag 11 januari 2021 kl 19.57
VG-TV? Det kanske vore något!

Roland Dellton, Lerum - måndag 11 januari 2021 kl 20.43
VG-TV ser vi fram emot. Vi har ju en pensionerad journalist i Las Palmas, som kan sända dygnet runt

Henrik Eliasson, Örebro - måndag 11 januari 2021 kl 20.44
Brevet med inbetalningskortet låg i brevlådan idag...

Lennart Odhström, Las Palmas, Spanien - tisdag 12 januari 2021 kl 13.14
Kul att vi fortsatt ligger i topp när det gäller ungdomsverksamheten. Fem stjärnor, högsta beyg och vi har bara fem klubbar framför oss. Ser bra ut inför framtiden.

Ett sätt att stötta detta arbete är att bli medlem i IF Elfsborg.


Gert Björnalm, Borås - onsdag 13 januari 2021 kl 9.21
Det låter som om Sivert vill lämna, vilket kanske inte är så konstigt om hans partner bor och pluggar i Norge. Men ändå konstaterar han bara på mediers frågor att han är Elfsborgs spelare och att vi får se. Ändå helt ok agerat av Sivert. Sen lite svårt läge för Elfsborg som rimligtvis bör få hyfsat betalt samtidigt som det finns en mänsklig aspekt här och han är heller inte så ung längre vilket bör påverka priset rejält.

Det finns andra sämre exempel i andra klubbar. Nu verkar det visserligen vara hela havet stormar i Norrköping, och klubbledningen får en del kritik, men klubben lade stora pengar på Sead Haksabanovic (inför 2020 om jag minns rätt), killen har kontrakt ytterligare 3,5 år, men ändå är han ute i medier och gapar: "Jag vill dit, punkt slut.". Nu kanske man inte ska lite på allt som media skriver visserligen, men det ger verkligen inte något sympatiskt intryck när spelare tycks ha noll respekt för ingångna avtal och med den klubb man befinner sig i.

Är så länge är det få fall när Elfsborg hamnat i offentligheten kring liknande frågor. Det är väl Kevin som är undantaget som jag kan minnas.


Lennart Odhström, Las Palmas, Spanien - onsdag 13 januari 2021 kl 12.17
Gert>>> Jag tycker Sivert skött det hela snyggt och jag hoppas det löser sig. Jag förstår ju hans situation, att ha en flickvän på annan ort är ju ingen önskvärd situation.

Elfsborg har förlängt med Simon Strand, till och med 2024 blir det i gulsvart tröja.


Lennart Odhström, Las Palmas, Spanien - onsdag 13 januari 2021 kl 12.51
Lag som AFC, Dalkurd och Team Thorengruppen i Umeå (tog över TEG SK) är bastarder, ingen klubbkänsla, bara pengar.

På damsidan har vi även där Team Thoréngruppen (tog över Umeå Södra) och så värstingen Landvetter som först döpte om sig till Kopparberg/Landvetter och sedan flyttade till Göteborg och har de senaste 17 åren styrts av Peter Bronsman, VD för Kopparbergs bryggeri, klubbens sponsor.

Tyvärr har nu Häcken sällat sig till dessa bastarder. Enligt Aftonbladet ska Häcken ta över Kopparberg/Göteborg. Hur kul är det för spelarna i Häckens lag i division 2? Det är väl ingen som kommer att platsa i Damallsvenskan.

Tur att jag är med i en förening där medlemmarna får bestämma. Bli Medlem du med.

Våra damer har inlett träningen inför spel i division 3. Heja.


Lennart Odhström, Las Palmas, Spanien - onsdag 13 januari 2021 kl 14.58
Fin avskedsartikel om Rami Kaib som idag officiellt blev klar för Heerenveen. Lycka till önskar jag.

Bo Andersson, Hässelby - onsdag 13 januari 2021 kl 15.32
Nu fick jag mitt elektroniska medlemskort!

Conny Johansson, Brämhult - onsdag 13 januari 2021 kl 15.51
Elfsborg och Brann står 2,5 miljoner ifrån varandra . Stefan vill ha fem miljoner för sin kapten . BT skriver att ersättaren är klar , vem är ersättaren ? Det är väl knappast någon spelare i egna leden . Någon som vet eller tror ?

Lennart Odhström, Las Palmas, Spanien - onsdag 13 januari 2021 kl 16.06
Conny>> Någon ersättare är inte klar. Fem miljoner verkar vara förhandlingsbart, men inte att låta Sivert gå innan en ersättare är klar.

BT "först och främst är sportsligt fokus på att hitta ersättaren innan någon affär eventuellt kan blir av."


Johan Nilsson, Göteborg - onsdag 13 januari 2021 kl 16.13
Odhström: Även i Häcken är det självfallet medlemmarna som bestämmer. De ska ha ett extra årsmöte 27/1.

Lennart Odhström, Las Palmas, Spanien - onsdag 13 januari 2021 kl 16.30
Johan>>> Då får vi hoppas på att medlemmarna i Häcken ber styrelsen dra dit pepparn växer. Detta för spelare och ledare i deras eget damlags skull. Om inte, då kan hela klubben dra dit pepparn växer.

Lars Alexandersson, Linköping - onsdag 13 januari 2021 kl 17.20
Växer det peppar på Islas Canarias? Är det i så fall därför du har hamnat där, Vårgårda?

Bo Andersson, Hässelby - onsdag 13 januari 2021 kl 17.26
På Kanarieöarna växer Rosépeppar, aka Falsk Peppar.

Lennart Odhström, Las Palmas, Spanien - onsdag 13 januari 2021 kl 17.39
Lars>>> Säkert fanns det en och annan som önskade att jag skulle dra dit pepparn växer, men det var inte peppar ( som inte odlas här) utan sol och värme som fick mig till Las Palmas.

"Dra dit pepparn växer (idiomatiskt) försvinn!, eufemism för dra åt helvete.

"Etymologi: Önska någon dit pepparn växer var ett syftande på Cayennepepparens hemland Guyana, vars klimat är farligt för européer. Uttrycket förekommer redan i början av 1500-talet."

Sten&Stanley om att dra dit pepparn växer.


Roland Dellton, Lerum - torsdag 14 januari 2021 kl 10.21
Från Ekstrabladet.dk: "André Rømer skal formentlig ikke vente til sommer, før han finder ud af om der er europæisk bold på programmet. Randers FC's iskolde straffesparksskytte står nemlig på tærsklen til et klubskifte, hvor billetten til Europa er sikret. De svenske sølvvindere Elfsborg har nemlig smidt snøren ud efter kronjydernes maratonmand på midtbanen, erfarer Ekstra Bladet. Lige nu forhandles der intenst mellem de to klubber om en overgang for den 27-årige midtbanespiller."

Gert Rehn, Göteborg - torsdag 14 januari 2021 kl 10.42
Lennart! Jag är inte alls lika kategorisk när det gäller Häckens eventuella övertagande av Göteborg FC. Enligt det stod i GP idag har Häckens nuvarande damlag sagt ja till det hela. De skall dessutom finnas kvar som lag, jämfört med ett U21-lag för t ex Elfsborg. Dessutom kan jag som boende i Göteborg tycka att det det vore för bedrövligt om det inte skulle finnas ett enda damelitlag i Göteborg. Jag tror att det skulle vara bra för alla parter. Men jag är inte medlem i Häcken och kan därmed endast ha synpunkter utifrån. Sedan kan man åter vara tacksam att vi i Sverige håller fast vi att klubbarna skall vara medlemsägda även om vi därmed hamnar långt ner i fotbollens hackordning. Göteborg FC var ju knappast medlemsägt.

Lennart Odhström, Las Palmas, Spanien - torsdag 14 januari 2021 kl 11.22
Gert>>> Enda anledningen till att elitlaget Göteborgs FC finns är ju att Kopparbergs bryggeri tyckte det varit värt att pumpa in hundra miljoner för att göra det möjligt. Den klubben har aldrig haft någon folklig förankring.

Heder åt MFF, IFK, Elfsborg med flera som trots många erbjudanden om att få ta över lag högt upp i pyramiden valde att börja från botten.


Lennart Odhström, Las Palmas, Spanien - torsdag 14 januari 2021 kl 11.52
Ekstrabladet verkar ha bra insyn, eller om de bara gissar, för de skriver att Randers verkar gå med på att sälja André Römer för runt två miljoner danska kronor och det blir ju ganska precis vad Brann bjudit för Sivert. Dansken verkar vara en säker straffskytt, satte fyra raka senaste säsongen.

Johan Nilsson, Göteborg - torsdag 14 januari 2021 kl 12.05
Visst är det rätt att börja längst ner i seriesystemet, men det finns också ett mått av hyckleri i det där. T ex Göteborg och Elfsborg har värvat ihop så starka lag att de kommer att gå rätt igenom flera serier utan att behöva anstränga sig. Det sabbar de lägre serierna eftersom det blir löjligt ojämna matcher och ett "normalbra" division tre-lag inte ens kan drömma om att nå uppflyttning.

Det som är intressant i ett större perspektiv är att damfotbollen, både i Sverige och i Europa, nu förs in i de traditionella storklubbarna. Den utvecklingen har gått mycket snabbt. I huvudsak tycker jag det är rätt trist. I Sverige (och i flera andra länder) har mindre orter och klubbar kunnat dominera på damsidan, från Öxabäck och Jitex och framåt. I 2020 års damallsvenska fanns lag som Kristianstad, Vittsjö, Piteå och Rosengård. På sådana platser blir damfotbollen viktig! Tyvärr tror jag att dessa klubbar kommer att slås ut av de traditionella herr-storlagen under de närmaste åren.

Både Kronäng och Byttorp har haft damlag i eller nära eliten. För mig hade det varit roligare om någon av de klubbarna hängt sig kvar än att ha ett damallsvenskt Elfsborg (vilket vi med 100 procents säkerhet kommer att ha om några år).


Glenn Holvik Gustavsson, Borås - torsdag 14 januari 2021 kl 14.18
André Römer verkar ha 6 gula kort på 12 matcher. Kan han bara skrika högt (och roligt) samt peka en väldans massa så kommer det nog bli bra om han ersätter Sivert.

Lennart Odhström, Las Palmas, Spanien - torsdag 14 januari 2021 kl 15.22
Nu är det klart att Thelins kompis från förr är assisterande tränare i år, Christer Persson.

Det verkat ta hårt att vara assisterande åt Thelin, han sliter ut minst en per säsong.


Lars Alexandersson, Linköping - torsdag 14 januari 2021 kl 16.29
Sivert är väl allt annat än rolig (i den ursprungliga betydelsen) .

Roland Dellton, Lerum - torsdag 14 januari 2021 kl 16.50
Elfsborg-Djurgården i den Allsvenska premiären!

Glenn Holvik Gustavsson, Borås - torsdag 14 januari 2021 kl 17.14
Sivert är svenskt rolig och norskt orolig.

Lennart Odhström, Las Palmas, Spanien - torsdag 14 januari 2021 kl 17.20
Spelprogram Allsvenskan 2021.

Lars Alexandersson, Linköping - torsdag 14 januari 2021 kl 17.41
Jag har nu lagt upp Elfsborgs alla matcher här på VG, inklusive datum för cupen och ECL.

Jan-Ove Sjöberg, Varberg - torsdag 14 januari 2021 kl 19.11
Varberg borta ("hemma" för oss varbergsguliganer) redan i andra matchen. I April! Covid-19? Gå kvinna och man ur huse och vaccinera er så fort chansen kommer! Det vore ju f-n att missa den matchen ett år till...

Roland Dellton, Lerum - fredag 15 januari 2021 kl 14.00
De allsvenska spelarna har röstat fram årets elva: Målvakt Oscar Jansson, Örebro SK Försvarare Anel Ahmedhodzic, Malmö FF Eric Larsson, Malmö FF Rasmus Lauritsen, IFK Norrköping Mittfällt Simon Olsson, IF Elfsborg Jesper Karlsson, IF Elfsborg Anders Christiansen, Malmö FF Fredrik Ulvestad, Djurgårdens IF Forwards Ola Toivonen, Malmö FF Astrit Selmani, Varbergs BoIS Christoffer Nyman, IFK Norrköping

Lennart Odhström, Las Palmas, Spanien - fredag 15 januari 2021 kl 16.57
Två av elva är väl godkänt, men jag tycker nog att Okumu eller Väisinen borde varit med i elvan.

Conny Johansson, Brämhult - fredag 15 januari 2021 kl 18.52
Okumus uttalande på dagens träning ”Det som gäller i dag kan vara annorlunda i morgon” tolkar jag som att han snart blir såld . Hoppas bara på en rejäl prislapp .

Läs nya (från 18/1 kl 8.00) / dagens / äldre inlägg - Skriv inlägg!