VG debatt - inlägg sedan 22/9 kl 0.00


Eric Sjölin, Borås - lördag 22 september 2018 kl 11.23
Idag ska vi stå upp för Elfsborg och stötta laget fram till seger. Missa inte att hela arenan ska stå upp och ropa i första matchminuten. Ni som är på sittplats får hjälpa till lite extra idag!

Bertil Lindh, Trollhättan - lördag 22 september 2018 kl 11.23
Vi har haft en hel del "stolpskott" som tränare genom åren. Odiskutabel etta och vinnare av denna tävling är Jens "Lill-Lotta" Lindblom. Minns ni denna AIK-are som fick sparken ganska snart ? Han införde att IFE skulle vara helgula som Leeds var på den tiden. Minns inte året men det kan ha varit 76 eller 77.

Bertil Lindh, Trollhättan - lördag 22 september 2018 kl 11.28
Born Yellow upplyser att Lill-Lotta tränade IFE 1976 men fick sparken i maj 1976. Helgul dress som om vi vore kycklingar. Hade guliganerna funnits då hade det ta mej fan blivit REVOLUTION.

Bertil Lindh, Trollhättan - lördag 22 september 2018 kl 11.36
Ja IFE idag måste ni prestera och slå ÖSK. Ett ÖSK utan hjärnan Nordin Gerzic borde vara en överkomlig uppgift. Vi från Trollhättan ändrar matrutinen idag.Vi har stött MAX i många år o någon gång McDonald. Idag blir det istället Burger King i Trollhättan som har supergoda pommes. Hoppas denna ändring gör skillnad. Skrockfull vad är det ? Vi fyller bilen idag och blir i vart fall 5 st. Ingen tvekar utan alla säger unisont SEGER. Annars blir det en superdeppig hemresa o det vill vi inte ha.

Roland Dellton, Lerum - lördag 22 september 2018 kl 12.31
Svårt att jämföra tränare. De har haft lite olika förutsättningar. Bertils "etta" är nog svårslagen. Sven Z fick nog fram det mest konditionsstarka lag, som Elfsborg haft. De vann nästan alla matcher sista kvarten...Bästa tekniktränare har nog österrikaren Vogel varit.

Henrik Hermansson, Borås - lördag 22 september 2018 kl 13.24
Lotta måste vara den sämsta tränaren och Haglund den bästa. Wettergrens betydelse för Haglunds tränarskap ska dock inte underskattas. Tre pinnar idag!

Claes Lindquist, Malmö - lördag 22 september 2018 kl 13.29
Roger, om man ser till resultat de senaste 40 åren, så är naturligtvis Haglund bäst. Om han är den bästa tränaren låter jag vara osagt. Det var många saker som samverkade i positiv riktning. Ibland tyckte jag nog att resultaten kunde varit ändå bättre under Haglunds tid, samma gäller under Lennartssons första år. Vi vann Allsvenskan två gånger, fantastiskt, men med en strålande trupp. Och vi vann lite med nöd och näppe, på relativt låga poäng för att bli nummer ett. Men ändå, Haglund gjorde ett bra jobb mellan 2006 - 2010, det skall han ha beröm för. Thelin, ja hittills har han varit bland de två- tre sämsta tränarna vi haft. Han kanske kan ändra sig, förstå att man måste träna mer och hårdare och lära sig att prata begripligt med press och spelare.

Läs nya (från 22/9 kl 14.51) / dagens / äldre inlägg - Skriv inlägg!