VG debatt - inlägg sedan 12/9 kl 5.21


Lennart Odhström, Las Palmas, Spanien - lördag 1 februari 2020 kl 1.15
Helt otroligt, 33 902 kronor har redan samlats in idag till INSAMLING - GLÄDJE SKA INTE BESTRAFFAS! målet är 40 000,

Henrik Eliasson, Örebro - lördag 1 februari 2020 kl 11.32
Tack, Jan Artursson. Har swishat.

Gert Rehn, Göteborg - lördag 1 februari 2020 kl 18.13
Jag tycker att tingsrätten även borde bötfälla framför allt Ndione, som gjorde målet, men helst också Simon Olsson! För det var väl han som slog den målgivande passningen? Man kan väl säga att de låg bakom brottet?

Tyvärr bekräftar detta bara den bild av rättsväsendet som för mig blivit allt tydligare de senaste åren. Lagarna är mest till för att skydda brottslingarna. Däremot är jag tveksam till om man skall begära prövningstillstånd i högre instans och därmed belasta systemet ytterligare med denna idiotfråga. Man får inte glömma bort att advokaterna gärna vill att man skall överklaga, det ligger i deras intresse eftersom det ger mer arvoden. Men det är inte jag som bestämmer det, det får de drabbade göra.


Bo Andersson, Hässelby - söndag 2 februari 2020 kl 0.23
IFE kvitterade just mot Atlanta, 1-1 i 66 minuten.

Bo Andersson, Hässelby - söndag 2 februari 2020 kl 0.53
Slut: 1-1, mål av Karlsson. Ndione utvisad men fick bli ersatt.

Lennart Odhström, Las Palmas, Spanien - söndag 2 februari 2020 kl 14.44
Har nu sett matchen mot Atlanta i efterskott och tycker att Elfsborg spelade bra, utom i början av halvlekarna. Atlanta- IF Elfsborg.

Herman Thorell, Dalsjöfors - söndag 2 februari 2020 kl 20.31
Levi till Norrköping för 4,5 miljoner enligt SVT Text. Kanske var en omöjlig affär för di gule, men trist att han hamnar i en annan allsvensk klubb.

Kurt Nilsson, Skyttorp - måndag 3 februari 2020 kl 10.09
HM--Får väl skaffa Glasögon med otrolig skärpa för att se att Elfsborg spelar en fantastisk offensiv fotboll---MEN,det är nog dags för mej att ge upp Intresset för fotbollen på allvar,allsvenskan är inget vidare att titta på i underhållnings-värde tyvärr, och jag är för gammal i den nya tiden när man köper och byter in nya spelare i parti och minut ,klubbkänslan har inte funnits på många år varken i Elfsborg Eller i andra lag ,kan räkna endast få undantag där--Men jag är Glad att fått uppleva 1965 års lag och John Hedin i mål i många år och 1997 i allsvenskan plus 2012 Guldet med ett lirande lag faktiskt ---Någon gång måste man ge upp---DET VAR FAN SÅ MYCKET BÄTTRE FÖRR !!!

Bosse Wikensten, Borås - måndag 3 februari 2020 kl 12.40
Tack Kurt, Instämmer, även om mitt "förr" var sent -70 och tidigt 80-tal (utan guld) med med profiler som Tomas Ahlström, Lennart Nilsson, B-G Stenbäcken (lärde mig glidtackla genom att titta på honom), Frank Klarström, Gällstad och på senare år spetsar som Rotting etc... och med större (blods)pengar kommer inte situationen bli bättre... jag har dock inte givit upp hoppet om ett Elfsborg på en nivå där jag åter kan gå på fotboll, köpa en kôrv i halvtid & tjöta skit... Tranemo är tyvärr för litet och med för mycket skvaller för att acceptera en person som mig som vägrar smälta in när kravet på att vara som alla andra inte överensstämmer med min värdegrund och livsåskådning...

Anders Täreby, Steninge - måndag 3 februari 2020 kl 13.06
Borde inte tingsrättsdomen mot guliganerna VAR-granskas? Klar offside ju!

Bosse Wikensten, Borås - måndag 3 februari 2020 kl 13.32
Hej igen Kurt, i och för sig instämmer jag inte i att Elfsborg spelade tråkig fotboll i höstas... det var ju ganska kul att Anders m fl inte blev offsideavblåsta på Simons Anders-boll... utan vad jag instämmer i är de överbetalda legoknektarna som inte bryr sig om källan till sin lön.... kul tanke att diskutera LCA (Life Cycle Assessment) & inköpsetik med en fotbollsspelare....

Johan Nilsson, Göteborg - måndag 3 februari 2020 kl 14.29
Anders Täreby: Förhoppningsvis kommer den vansinniga tingsrättsdomen att VAR-granskas i hovrätten.

Bo Andersson, Hässelby - måndag 3 februari 2020 kl 16.35
Man glömmer att betala en räkning och får betala förseningsavgift. Man åker fast för fortkörning en söndagmorgon med torrt sommarväglag (har inte polisen annat för sig?). Driver man det till domstol? Nej, man betalar och ser glad ut. Och framför allt: MAN GÅR VIDARE MED SITT LIV.

I fallet med Celebration Gate vet jag inte om dom hade chans att betala ett bötesföreläggande eller ej. Men nu har domen fallit, pengar insamlade, så dags att betala och se glada ut.

Att driva det till högre instans är bara dumt. Man har ju redan sagt att målet i tingsrätten var en skitsak som aldrig borde kommit så långt och då ser jag inte logiken i att driva det till Hovrätten. Bara dyrt för samhället.

Gå vidare med era liv!

PS. Kan inte tänka mig att en tingsrättsdom skulle vara prejudicerande.


Lennart Odhström, Las Palmas, Spanien - måndag 3 februari 2020 kl 17.05
Bo Andersson>> Som jag förstått det skulle anledningen för att driva målet till hovrätten är just för att en dom där skulle bli prejudicerande, vilken en tingsrättsdom inte är.


Kurt Nilsson, Skyttorp - tisdag 4 februari 2020 kl 9.21
Hej Bosse !! Det var rätt ok namn du räkna upp från 70-80-talet också,Ahlström,Nilsson ,Klarström ,Hellqvist---Det var till och med Bättre då än nu.Dock bra att du inte ger upp Elfsborg ,men jag lägger ner nu ,för fotbollen skänker mej ingen glädje längre -----

Kent Carlsson, Sandhult - tisdag 4 februari 2020 kl 11.30
Kurt!!! Ge inte upp!!
Jag har följt och varit supporter till IFE sedan mitten av 50 talet och det har varit ömsom vin och ömsom vatten. Men sådant är ju livet för en supporter.
Det har under åren passerat många härliga profiler. Men även nuläget bjuder på en del profiler och vi har många unga spännande spelare på G.
Jag tror att vi har ett spännande 2020 framför oss.
Jag intar min plats på Arenan i spänd förväntan.

Jonas Claesson, Bottnaryd - tisdag 4 februari 2020 kl 13.12
Det enda som var bättre förr var att vi var yngre och hade mindre ansvar.

Lennart Odhström, Las Palmas, Spanien - tisdag 4 februari 2020 kl 17.13
Kurt>>> Inte ska du ge upp. I år har vi flera unga killar som kommer att glädja oss. Rönning, Kaib, Karlsson, Ndione och fler finns.

Bo Andersson, Hässelby - tisdag 4 februari 2020 kl 19.32
Ja, jag har också höga förväntningar, tror det blir ett roligt år med stora genombrott, även om placeringen inte blir så där.

Annat var det i våras då jag var så upprörd så jag till och med gick och blev medlem. Det är jag glad för.


Bosse Wikensten, Borås - onsdag 5 februari 2020 kl 8.25
Tack Kurt... och jag förstår dig. Gläds över den glädje du haft med klubben... och släpp resten. Så får man göra i livet ibland. För min del fortgår kampen att "ta tillbaka klubbmärket"...

Lars Alexandersson, Linköping - onsdag 5 februari 2020 kl 10.53
Om man inte köper seriebiljett kan man väl glömma att få plats i Rydahallen till matchen mot Brage, antar jag?

Lennart Odhström, Las Palmas, Spanien - onsdag 5 februari 2020 kl 11.55
Lars A>> Det är först till kvarn som gäller. Är du där i god tid kommer du in. Åtminstone har jag förstått det så. Erik Sjölin kanske kan förklara?

Jan Artursson, Borås - onsdag 5 februari 2020 kl 17.59
Antagligen har du rätt Lennart, finns väl ingen annan lösning. Samtidigt är det ju kanske lite märkligt att man då marknadsför seriebiljetter med att den gäller även i cupen när vi som har en kanske får vända i dörren.

Conny Johansson, Brämhult - onsdag 5 februari 2020 kl 18.00
Följande ingår i seriebiljett 2020: – Samtliga hemmamatcher i Allsvenskan för herrarna – Samtliga hemmamatcher för damerna – Förtur till matcherna i Svenska Cupen* – Möjlighet att skicka vidare din biljett om du inte kan gå – Erbjudanden från IF Elfsborgs samarbetspartner * Eftersom Borås Arena byggs om är spelplats för Svenska Cupen ännu inte klart. Vi ber att få återkomma med upplägg för våra seriebiljettsinnehavare när spelplats är klar.

Lennart Odhström, Las Palmas, Spanien - onsdag 5 februari 2020 kl 18.36
Det har ju sålts flera hundra seriebiljetter fler än de 800 platser som finns i Rydahallen, om nu den blir spelplats.

Jag antar att det blir vädret som avgör var matchen spelas.


Daniel Oskarsson, Borås - onsdag 5 februari 2020 kl 22.18
Säkraste sättet att få biljett är väl att köpa i bortaklacken?
För visst måste det vara avspärrat och tilldelat sektion till Brage?

Lennart Odhström, Las Palmas, Spanien - torsdag 6 februari 2020 kl 13.02
Vad synd att killarna som skriver/filmar på Elfsborgs hemsida tydligen blev kvar i USA. Inte något publicerat denna vecka. Konstigt sätt att bygga upp intresse för säsongen och inte minst inför cupen som startar om 16 dagar. Bara en sak som som var matchen ska spelas, i Rydahallen eller utomhus.

Varför inte redovisa Swishkampanjen för att värva seriebiljetter på ståplats? Hur många deltog och hur många köpte?

Den nya tröjan med namnen invävda, hur många blev det? Sista datum att boka var den 10/1.

Får väl uppdatera lite själv då. Nu vet vi hur det slutade för de tre tre lärlingar som fick A-lagskontrakt säsongen ut ifjol sommar. Av dessa är bara Anton Thorsson kvar. Mittbacken Filip Schyberg har skrivit på för division I-klubben Skövde AIK och mittfältaren Joakim Engström hamnade i en bra klubb, Vårgårda IK i division 2.


Hasse Ekdahl, Borås - torsdag 6 februari 2020 kl 13.59
Jag fick en match-tröja och spelare med namnteckningar 1 1/2 vecka tillbaka !!!

Lennart Odhström, Las Palmas, Spanien - torsdag 6 februari 2020 kl 14.32
Hasse>> Grattis. Var det vinst i Swishkampanjen?

Hasse Ekdahl, Borås - torsdag 6 februari 2020 kl 14.41
Sen Borås Arena 2005 har jag 4 säsongsbiljetter....mina stora två pojkar o en liten knatte o jag. Julklappar hela tiden !!!!

Lennart Odhström, Las Palmas, Spanien - torsdag 6 februari 2020 kl 15.28
En knapp timme efter mitt inlägg vaknade Elfsborgs hemsida till liv igen.

Hasse Ekdahl, Borås - torsdag 6 februari 2020 kl 15.38
Jättebra med Anders Svensson till marknadsavdelningen o assist till Thelin !!!

Lennart Odhström, Las Palmas, Spanien - torsdag 6 februari 2020 kl 15.44
Anders Svensson ny resurs på marknadsavdelning samt fortsatt spejare åt A-laget i jakt på talanger.

Christofer Wärnlöf, Vedum - torsdag 6 februari 2020 kl 18.20
Nu är det dags att dra igång säsongen med riktigt seriös saker... Så här slutar tabellen 2020 (nästan som Förra året): Elfsborg
IFK
Häcken
Norrköping
Malmö
Kalmar
Falkenberg
Mjällby
Helsingborg
Sirius
Örebro
Östersund
Varberg
Hammarby
Djurgården
AIK

Lennart Odhström, Las Palmas, Spanien - fredag 7 februari 2020 kl 14.57
Grattis VG och ett stort tack till skaparen Lars Alexandersson.

Jösses vad tiden går. Kommer ihåg att jag satt och skrev i Lycksele. Fast inte från dag ett, det var några dagar senare.


Lennart Odhström, Las Palmas, Spanien - fredag 7 februari 2020 kl 15.37
378 sålda på Elfsborgsläktaren, nära delmålet på 400 i januari!. Det var 28/1. Nu är det 7/2 och ännu inget resultat. Ska man tolka det som att målet inte nåddes?

Lennart Odhström, Las Palmas, Spanien - fredag 7 februari 2020 kl 19.02
Vad skönt att IF Elfsborg inte är en börsnyhet som Stockholmsklubbarna.

"AIK Fotboll föreslår att det inte skall utgå någon utdelning för år 2019. Det framgår av en kallelse till stämma. Stämma hålls tisdagen den 10 mars på Park Inn Radisson Stockholm Solna. "


Lennart Odhström, Las Palmas, Spanien - måndag 10 februari 2020 kl 12.58
BT har publicerat en mängd artiklar om agenter och deras inflytande över fotbollen. All heder åt detta BT Sport.

Lennart Odhström, Las Palmas, Spanien - måndag 10 februari 2020 kl 19.30
Konstigt att inte Elfsborg lyfter fram på hemsidan idag de lysande resultaten av projekten Framtid tillsammans och Jobb tillsammans.

Resultatet av fyra klubbars arbete, Elfsborg en av dessa, publiceras idag av SVFF Arbetsmarknadsinsatser från fotbollen sparar samhället miljarder – Sveriges kommuner de stora vinnarna i ny studie.

Bra arbetat IFE! Man blir stolt över att vara medlem, Vi Tillsammans.


Lennart Odhström, Las Palmas, Spanien - måndag 10 februari 2020 kl 19.50
Förlåt, det var inte SVFF utan Svensk Elitfotboll som publicerade rapporten.

Jonas Claesson, Bottnaryd - måndag 10 februari 2020 kl 20.50
Lyssnade ni på P1 i morse, så hörde ni hur mycket positiv respons vi fick i fråga om "Vi Tillsammans".

Det känns skönt att vara medlem i Elfsborg och kunna känna stolthet över det fina arbete som utförs, även vid sidan om planen!


Bosse Wikensten, Borås - tisdag 11 februari 2020 kl 8.25
Tack BT (Malin & Oskar) för era artiklar om agenter, FIFA m m... låt ljuset lysa in i varje vrå av den slutna fotbollsfamiljen...

Lars Alexandersson, Linköping - tisdag 11 februari 2020 kl 10.09
Jonas C >> Vilket program var det? P1-morgon? När ungefär?

Jonas Claesson, Bottnaryd - tisdag 11 februari 2020 kl 13.17
P1 morgon ca 6.40.

Lars Alexandersson, Linköping - tisdag 11 februari 2020 kl 15.01
Definitivt besked: Brage-matchen spelas i Rydahallen.

Bosse Wikensten, Borås - onsdag 12 februari 2020 kl 8.49
Norrbys klubbchef David Kryssman i december 2019:
"Enligt BT:s beräkningar får Norrby ett tillskott på tre-fyra miljoner kronor från Sef nästa år – en stor summa för en liten superettanklubb. # br – Vi är oerhört tacksamma över att vara en del av Svensk elitfotboll, som förhandlat fram ett fantastiskt avtal, säger David Kryssman, som inte vill kommentera några summor."

David Kryssman i BT i februari 2020: "Stora pengar drar till sig viss skit" (apropå vissa agenter).

Analogin med Stefan Andreassons glädje över de större pengarna i samband med medlemsmötet 2018 är slående....

Låt mig bara påminna om en sak: Man kan inte äta kakan och ha den... om man väljer girighet kommer man få skit... SEF (och Stefans) girighet med Unibet-avtalet är stor, varför skiten kommer bli stor... så enkelt är det. I det läget spelar det liten roll om man gör ett fantastiskt jobb med Vi Tillsammans och Framtid tillsammans (jo, det arbetet är fantastiskt)... men Janne Ryrlen, Eric med flera kan göra ett fantastiskt jobb med "trasan" medan kranen står och forsar för fullt och vattnet rinner över bräddarna....


Eric Sjölin, Borås - onsdag 12 februari 2020 kl 9.01
Lennart, såg att flera frågor var adresserade till mig under förra veckan. Jag har varit på semester, på dina breddgrader, och därmed kopplat bort! Men nu är jag igång och kör!

Alla med seriebiljett för 2020 får förtur att hämta ut biljett till Svenska Cupen mot IK Brage 22 februari. Missa inte att gå in på mailen och följa anvisningarna där. Därefter släpps ev. resterande biljetter till försäljning på elfsborg.se

Lennart Odhström, Las Palmas, Spanien - onsdag 12 februari 2020 kl 10.02
Tack Eric>> Nästa gång du är i närheten hör av dig. Det gäller alla på VG som besöker Gran Canaria eller någon grannö.

Apropå vi tillsammans, artikel i BT. Jan Ryrlén, verksamhetsansvarig för Vi Tillsammans:

"Vad står ut mest för dig när du tänker på arbetet med Vi Tillsammans?

– Jag tänker på en tjej som första gången vi träffades bara kommunicerade via SMS, men som idag är anställd. Jag tänker på att vi genom Framtid Tillsammans räddat två personer som försökt ta livet av sig. Det finns många såna historier och det är det som är den verkliga belöningen."


Bosse Wikensten, Borås - onsdag 12 februari 2020 kl 10.23
... tack Vårgårda. Det är fantastiska exempel. Det är bara det att det är skillnad på all sann välgörenhet som görs av frivilliga som med egna, små, skattade pengar och ibland även krediter hjälper andra till livet jämfört med - som det kommer vara - blodspengar som används för att rädda människors liv - under det att man slår på stora trumman angående det...

Bertil Lindh, Trollhättan - fredag 14 februari 2020 kl 13.26
Tack IFE för mycket god service idag (Eric o Jonas). Detta innebar 5 sålda seriebiljetter men numera sitter vi alla 5. Tack även för biljetterna till cup-matchen. Lördag 4 april genomförs den lokala Idrottsgalan i Trollhättan där vår Anders Svensson gör ett gästspel. 250 Kr för en 3-rätters är ganska OK. Slutligen undras om dagens träningsmatch mot Helsingborg sänds någonstans ? Ge mig ett gott tips så blir det en bra fredag.

Göran Holtstrand, Borås - fredag 14 februari 2020 kl 13.33
Matchen ikväll visats på Dplay! Men du måste köpa abonnemang då!175 kr i månaden just nu!

Lennart Odhström, Las Palmas, Spanien - fredag 14 februari 2020 kl 16.33
Startelva

Bertil Lindh, Trollhättan - fredag 14 februari 2020 kl 18.19
2-0 i paus som borde varit mer.

Bo Andersson, Hässelby - fredag 14 februari 2020 kl 18.28
Mål av Alm och Karlsson.

Lennart Odhström, Las Palmas, Spanien - fredag 14 februari 2020 kl 19.19
Lyckostar som såg matchen. Via BT så ser det som om att IFE spelade ut Helsingborg och kunde gjort många fler mål.

Bertil Lindh, Trollhättan - fredag 14 februari 2020 kl 19.39
4-0 slut.

Bosse Johansson, Göteborg - fredag 14 februari 2020 kl 19.40
Jag har just sett matchen på Dplay och jag kan inte säga annat än att jag är väldigt nöjd med det jag såg. Gediget rakt igenom. Men osvuret är bäst. Försäsong är just försäsong.

Jonas Claesson, Bottnaryd - fredag 14 februari 2020 kl 20.59
Träning är träning. Vi ligger långt före heif just nu. Vår tävlingssäsong startar nästa vecka. Heif drar igång om 1,5 månad.

Det intressanta är hur spelet ser ut och hur kombinationer/fasta och uppbyggnaden i spel ser ut.

Visst är det en bra seger, men jag drar inte för stora växlar på resultatet.


Fredrik Persson, Järna - lördag 15 februari 2020 kl 7.53
Finns ett 3 min sammandrag här: http://www.dplay.se/program/forsasong-2020

Lennart Odhström, Las Palmas, Spanien - lördag 15 februari 2020 kl 10.09
Snygga mål, men 4-0 var solklar offside.

Bo Andersson, Hässelby - lördag 15 februari 2020 kl 10.38
Kanske offside, men inte solklar. Kolla på ruta 2:37 och spelare nummer 16 verkar stå i linje.

Jonas Claesson, Bottnaryd - lördag 15 februari 2020 kl 11.06
Saknar gnället på forat....

Lennart Odhström, Las Palmas, Spanien - lördag 15 februari 2020 kl 12.00
Andreas Tranlöv har motionerat till årsmötet om att Elfsborg ska arbeta emot införandet av VAR i svensk fotboll, det skriver Nummer8.

En motion som förtjänar allt stöd.


Peter Olsson, Borås - lördag 15 februari 2020 kl 12.51
Där är jag i helt motsatt åsikt. VAR är bra. Ett mål som är offside skall inte bli ett mål för att det mänskliga ögat missade det. Jag förstår att det fortfarande tas felbeslut även med VAR, men de är färre. Jag är för.

Lennart Odhström, Las Palmas, Spanien - lördag 15 februari 2020 kl 13.44
Domare är mänskliga liksom spelare och alla gör misstag, men att fördröja spelet är inte värt det. Om något nytt ska införas så är det en domarpanel som i efterhand dömer fuskande spelare så att de stängs av. Det beövs.

Gert Björnalm, Borås - lördag 15 februari 2020 kl 13.49
Jonas - vad har hänt? Elfsborg vinner med 4-0 och du föreslår inte att klubben ska skriva livstidskontrakt med Thelin? Jag är chockad.

Nej, det är svårt att gnälla just nu. På ett sätt svårt att dra växlar av en tidig träningsmatch, men visst såg det riktigt trevligt ut. Jag gillade hur man växlade mycket mellan att ta sig fram centralt och via kanterna. Jag gillade det jag såg av Simon Olsson, har nog aldrig sett honom så offensiv tidigare, och det såg väldigt spännande ut. Men han var lika ofta tillbaka och jobbade. Mycket platsbyten, Sivert följde ofta med upp, och Kaib såg väldigt het ut. Jesper såg ut att ha behållit höstkvalitén. Men som sagt, kanske för tidigt än för att dra alltför stora växlar.

Men det var i alla fall väldigt kul att se, och det ger en förhoppning om att det finns stora kvalitéer i laget. Även om jag fortfarande tror att det kan komma att gå lite upp och ner under säsongen. Dvs jag tror mer på en bra högstanivå än på en jämn lägstanivå.


Jonas Claesson, Bottnaryd - lördag 15 februari 2020 kl 22.30
Jag är helt för kritik, när kritiken inte bedrivs med pöbelmentalitet och kassa argument. Att ropa/skriva avgå i vart och vartannat inlägg tycker jag inte är en vettig form att bedriva kampanj.

Jag har heller aldrig begärt ett livstidskontrakt för Thelin, men jag fattade redan under hans tid i jkpg att han har en filosofi jag gärna ger en chans i Elfsborg.

Men med det sagt så är träning just vad det är;nämligen träning. Klart en vinst med 4-0 är bättre än förlust med samma siffror. Tyvärr säger det nog mer om heif än vad det säger om oss just nu. Vi får se mot Brage på lördag vad detta var värt! Och alldeles oavsett vad vi hittar på, så kommer vi förlora i premiären, det vågar jag påstå redan nu.


Kenneth Nygren, Sjuntorp - söndag 16 februari 2020 kl 16.36
Statistiken för 2019 är nu uppdaterad på BornYellow och här kommer som seden bjuder lite kuriosa:

- Det är svårt inte att nämna det allsvenska rekord i antalet varningar som slogs, 85st totalt (om man räknar dubbelt vid utvisning efter två gula kort).

- Simon Strand överlägset värst individuellt, 12st gula kort, 3st fler än det tidigare klubbrekordet.

- Faktum är att av de 26st spelare som representerade Elfsborg på plan i Allsvenskan 2019 var det enbart Alex Dyer som INTE blev varnad, och han spelade sammanlagt i 37 minuter.

- Stefan Ishizaki avslutade en fantastisk karriär och placerar sig som nummer 12 i antalet allsvenska matcher för Elfsborg och som nummer 13 i antalet allsvenska mål för Elfsborg.

- 2st andra profiler avslutade sina karriärer i Elfsborg, Jon Jönsson efter 12st allsvenska säsonger och Kevin Stuhr-Ellegaard som Elfsborgs meste allsvenske målvakt, delat med Åke Sandberg. Kevin är också den utländske import som spelat flest allsvenska matcher för Elfsborg av totalt 40st spelare fördelat på 20st olika nationer.

Glädjande nog är IFK Göteborg det allsvenska motstånd som inbringat flest poäng för Elfsborg, totalt 185 poäng genom tiderna.

Lennart Odhström, Las Palmas, Spanien - söndag 16 februari 2020 kl 18.11
Tack Kenneth för gediget arbete. Klart roligast: "Glädjande nog är IFK Göteborg det allsvenska motstånd som inbringat flest poäng för Elfsborg, totalt 185 poäng genom tiderna." Ett gott omen inför seriestarten

Optimistisk krönika. Nummer8.


Läs nya (från 16/2 kl 21.24) / dagens / äldre inlägg - Skriv inlägg!